helderinhuizen.nl

Daarom Helder in Huizen

Zullen we beginnen met uw verhaal?

Wij luisteren, vragen en schrijven.
Op een blanco vel papier.
Om een beeld te kunnen vormen.

Dit beeld wordt de bron van ons gezamenlijke plan. Door ons op maat gemaakt. Hier en daar wat schaven en schrappen, maar volledig gericht op uw doel. Een plan waarmee we een begin maken met de verkoop van uw huis. Of van het huis dat u wilt kopen.

Wij zijn emotie-specialisten als het gaat om jouw huis.

Een huis (ver)kopen is emotie. Blijheid, verdriet, soms boosheid. Afscheid van een dierbare, einde van een huwelijk, voor het eerst samenwonen, dolgelukkig met de nieuwe spruit.

In de meeste gevallen is een huis (ver)kopen een belangrijke fase in het leven van onze klant. Wij mogen een stukje meelopen in deze intense periode, waarin jij als klant ons het volledig vertrouwen geeft.

Noem ons emotie-specialisten. Wij gaan een stapje verder dan de andere makelaars. Luisteren tussen de regels door. Horen wat jij niet vertelt. Wij kijken naar de lichaamstaal. Er is een verschil tussen verstand en gevoel en deze vangen wij loepzuiver op, soms eerder dan jijzelf. Door jarenlange ervaring en een vat vol mensenkennis.

Wij kunnen jouw emotie niet wegnemen. Wel kunnen we de verbinding aangaan tussen jouw emoties en onze expertise. Letterlijk de sleutel tot succes voor de aan- of verkoop van jouw huis.

Je leest het, wij zijn anders. Spreekt dat je aan, zullen we dan eens kennis maken onder het genot van een goed schuimende cappuccino? Wij zijn óók dol op verhalen, namelijk.

Goed onderhandelen kan duizenden euro’s opleveren

Onderhandelen is een vak. Een specialisatie. Wij zijn uw specialist. Wij kennen de markt, weten hoe laag we een bod kunnen insteken en hoe lang we moeten wachten met een tegenbod. Op het moment dat u wilt toegeven, daar gaan wij nog door. En besparen zo duizenden euro’s voor u.

Wie bent u?

Dit is voor ons een belangrijke vraag, om een beeld te kunnen vormen en deze te vertalen naar onze kennis. Wat zijn uw drijfveren, wat vindt u waardevol in het leven? Hoe woont u het liefst? Bent u een gezelligheidsdier? Of het liefst de hele dag in de tuin bezig? Pas als wij ons kunnen inleven in uw situatie, weten we wat u echt wilt en zoekt. Wij nemen uitgebreid de tijd hiervoor in het kennismakinggesprek.

Vanuit niet alledaagse invalshoeken doen wij er alles aan om het beste voor onze klant naar boven te halen. Soms controversieel, soms eigenwijs, maar met een doel voor ogen: Uw woonwens in vervulling laten gaan!

“NVM kantoor HelderinHuizen.nl is specialist als het u gaat om heldere taal en duidelijkheid in de woningmarkt. Wij hebben 20 jaar ervaring in de  makelaardij in Noord- en Midden Nederland. In één van de belangrijkste beslissingen in het leven hopen wij uw steun en toeverlaat te zijn. Wij zijn een jonge organisatie die zich met een frisse aanpak en veel enthousiasme richt op de aan- en verkoop van bestaand onroerend goed. Aangesloten bij de NVM, dus professioneel. De kracht van een frisse en vrouwelijke blik is in deze tijd een must.”

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als u een woning zoekt of gaat verkopen, wilt u het liefst zo snel mogelijk een perfect resultaat. Bij NVM makelaarskantoor HelderInHuizen.nl zijn we ervan overtuigd dat dit alleen mogelijk is als er een goede band tussen u en ons is, waarin vertrouwen en respect naar elkaar toe duidelijk aanwezig zijn. Wij hechten waarde aan veelvuldig en goed contact, daarom vinden we het zo belangrijk om persoonlijk kennis met u te maken.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers