helderinhuizen.nl

Over ons

Helder in Huizen helpt jou verder.
Meer over ons

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Over Helder in Huizen

Wij zijn een NVM-makelaar die het vak goed uitoefent. Alles wat je moet weten om een woning te kopen of te verkopen ligt binnen onze expertise. Jarenlange ervaring en volledige toewijding hebben ertoe geleid dat we talloze mensen aan hun droomwoning hebben geholpen. De kwaliteit die we leveren zegt veel over ons. Maar ook de creatieve geest is typerend voor hoe we ons werk uitvoeren. We zijn betrokken en nieuwsgierige pioniers die iedere ultieme uitdaging met een open blik aangaan. De huizenmarkt is wazig en veranderlijk, dus wij zijn er om jou te begeleiden in de zoektocht naar jouw woning. Wil je meer over ons weten? Wij kijken ernaar uit kennis met je te maken.

Net even anders

Schakel jij onze hulp in bij de zoektocht naar of verkoop van een woning? Leg je probleem aan ons voor en wij buigen het om naar een uitdaging. Onze handen beginnen te jeuken en het vuur in ons wordt aangewakkerd. We denken tegen de stroom in en dat werkt. Door onze scherpe intuïtie laten we zien waar onze kracht ligt en hoe we ons onderscheiden van de rest.

Met ons onderscheidend vermogen helpen we jou een weg te vinden in de huizenmarkt. Het is goed voor te stellen dat jij allerlei beren op de weg ziet die je onrustig maken. Dat is logisch. Laat ons die beren temmen, zodat jouw zoektocht naar een nieuwe woning of de verkoop van je huis een leuk avontuur wordt.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Hoe we werken

We zijn een makelaarsbureau dat gerund wordt door vrouwen. Dat zie je terug in alles. Door te luisteren en samen met jou te brainstormen, komen we tot creatieve en originele ideeën. Geïnspireerd door kunst, architectuur, geschiedenis en alles wat cultuur in zich draagt, worden wij ertoe gedreven jou volledig te ondersteunen in je zoektocht. En met een vleugje idealisme en een gezonde dosis humor eindigt het altijd in een succesverhaal.
Onze vrouwelijke inlevingsvermogen en vastberadenheid zorgen ervoor dat we niet zullen rusten voordat de missie is geslaagd. Misschien lijkt de zoektocht naar het nieuwe huis oneindig en moet je te veel compromissen sluiten. Of lukt het maar niet een gewenst bod te krijgen voor je woning. Wij geven niet op en streven te allen tijde naar het beste resultaat voor jou.

In contact komen met ons?

Wil jij een huis kopen of je huidige woning in de verkoop zetten? En ben je geïnspireerd geraakt door onze professionele aanpak en creatieve geest? Neem eens contact met ons op en ontdek of wij inderdaad de partij zijn die jou verder helpen in je zoektocht.

Knuffelberen en sprookjesbossen zijn onze passie. Onze specialiteit. Want dit is ons dagelijks werk en hier zijn wij voor opgeleid. Wij bewaken, behoeden en beschermen.

Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Uitgelichte woningen in Amersfoort e.o.

Gaastgracht 6 Amersfoort

 579.000 Gaastgracht 6 Amersfoort “Volledig gasloos grachtenhuis met  A++-energielabel en eigen parkeerplaats op een toplocatie” Deze instapklare grachtenwoning ligt…
4
1
91 m2

GRUBBENVORSTKADE 65 AMERSFOORT

 575.000 Grubbenvorstkade 65 Amersfoort Ontdek de combinatie van comfort, luxe en veiligheid in dit prachtige moderne beneden-appartement, gelegen op…
2
1

WESSEL ILCKENSTRAAT 54 AMERSFOORT

 455.000 Wessel Ilckenstraat 54 Amersfoort Leuk wonen in Schothorst? Welkom aan de Wessel Ilckenstraat 54! Een unieke en zeer RUIME…
6
1
135 m2

STRAAT VAN CORSICA 140 AMERSFOORT

 399.000 Straat van Corsica 140 Amersfoort Lekker thuiskomen! Het is heerlijk om thuis te komen in dit prachtig onderhouden huis, waar…
3
1
89 m2

RIEZEBEZEM 17 HOOGLANDERVEEN

 550.000k.k. Riezebezem 17 Hooglanderveen SUCCESVOL AANGEKOCHT VOOR TEVREDEN KLANT #aankoopmakelaar
169 m2

TREKVOGELWEG 369 AMERSFOORT

 265.000k.k. Trekvogelweg 369 Amersfoort SUCCESVOL AANGEKOCHT VOOR ZEER TEVREDEN OPDRACHTGEEFSTER #aankoopmakelaar

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers