helderinhuizen.nl

Over ons

Wij zijn niet alleen makelaars die hun vak goed uitoefenen. De oorspronkelijkheid van onze geest maakt dat we ook creatieve ondernemers zijn, met gevoel voor originaliteit. Betrokken, nieuwsgierige ondernemers met een open blik, altijd op zoek naar de ultieme uitdaging. Nieuwe mogelijkheden opsporen, met antennes voor kansen. Pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers.

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Net even wat anders

Ons vuur wakkert aan als wij uw probleem aanhoren. Wij verheugen ons er op om dit probleem om te buigen naar een uitdaging. Of beter gezegd: een puntje van zorg. Onze handen beginnen te jeuken, het brein draait op volle toeren. De intuïtie staat op scherp. Waar de kudde naar rechts gaat, beginnen wij met links want daar valt wat te winnen. Tegen de stroom in denken bevalt ons goed en heeft de afgelopen jaren geresulteerd in steeds meer onderscheidend vermogen. Waar voor anderen chaos heerst, daar zien wij een patroon.

makelaardij amersfoort nvm makelaar

Knuffelberen en sprookjesbossen

Vanuit de klant gezien zijn er vaak beren op de weg; logisch. Onze specialiteit is deze beren zo te temmen dat het knuffelberen worden. Ziet de klant door de bomen het bos niet meer? Wij knippen, kappen en maaien net zo lang tot er een lief sprookjesbos overblijft waar je voor altijd wilt blijven.

‘Knuffelberen en sprookjesbossen zijn onze passie. Onze specialiteit. Want dit is ons dagelijks werk en hier zijn wij voor opgeleid. Wij bewaken, behoeden en beschermen.’ – Helder in Huizen

Hoe we werken

We luisteren, focussen, brainstormen, creëren en vervolgens passen we ons idee toe. Samen hebben wij een groot vat aan interesses waar wij onuitputtelijk ideeën en ingevingen uit vangen. Kunst, literatuur, netwerken, talen, beelden, schrijven, marketing, mensen, cultuur, huizen, tekst, bouwkunst, architectuur, geschiedenis, reizen, muziek. Met een vleug idealisme. En humor. Al deze bronnen kunnen wij aanspreken om origineel uit te pakken. Waar wij je ook mee kunnen helpen.

Kantoor Helder in Huizen Amersfoort

Het mooiste, het uiterste, het beste

Wij zullen niet eerder rusten. Dat zit eenmaal in ons bloed. Wij stappen voor u uit het geconditioneerde en verwachte patroon. Niets is gek, hoogstens verwarrend. De vorm komt met bloed, zweet en tranen, of zomaar vanzelf. Soms iets er tussen in. Maar altijd met volle overgave. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.

‘Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.’ – Helder in Huizen

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers