helderinhuizen.nl

Makelaardij in Amersfoort?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Makelaar Amersfoort

Jouw makelaar in Amersfoort, dat is Helder in Huizen. Wij werken anders dan onze collega’s, maar gaan tot het uiterste om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Of dat nu de aan- of verkoop betreft. Heldere taal, no-nonsense en beloftes nakomen vormen ons uitgangspunt. Mogen we jou ook van dienst zijn?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

De NVM makelaars van Amersfoort

Christa en Joyce, gedreven NVM makelaars in Amersfoort, hebben door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd. Deze schat boren zij graag en veelvuldig aan. HelderinHuizen.nl staat inmiddels bekend als eigenzinnige makelaardij met een geheel eigen manier van werken. Niet de gebaande paden worden gevolgd, dat doet iedereen al. Wij graven  – als daadwerkelijke schatgravers – helemaal in onze opdracht en komen er vervolgens met een krachtig plan weer mee naar boven. Daarbij komt het ondernemen – wat nou eenmaal in het bloed zit – volledig van pas. Jij als klant ervaart de voordelen van deze rijke combinatie: makelaars die alle kansen in de markt zien en deze grijpen als innovatieve ondernemers.

De vrouwelijke NVM makelaars van Helder in Huizen staan hun mannetje in Amersfoort en omgeving.

 

NVM logo

‘Wij graven – als daadwerkelijke schatgravers – helemaal in onze opdracht en komen er vervolgens met een krachtig plan weer mee naar boven.’ – Helder in Huizen

Aankoopmakelaar

Wil je ons inschakelen als aankoopmakelaar, dan kun je kiezen uit twee soorten diensten:

  • Wij begeleiden je bij het hele proces, of
  • Wij worden pas door jou ingeschakeld als je het huis van jouw dromen gevonden hebt.

Hoe dan ook, wij staan jou graag bij als aankoopmakelaar in Amersfoort. Ook als je enkel op zoek bent naar aankoopadvies helpen we je graag. Voor een uurtarief van €125,00 (ex BTW) ontvang je van ons de beste tips en adviezen over het aankopen van jouw droomhuis.

Verkoopmakelaar

Op weg naar jouw nieuwe droomhuis en wil je jouw huidige woning verkopen? Vaak gaat dit gepaard met heel veel geregel en soms is het een emotionele aangelegenheid waarbij je de hele verkoop het liefst aan een vertrouwenspersoon over laat. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop kijken komt, op een integere manier. Hierbij kan Helder in Huizen, NVM makelaar in Amersfoort, jou van dienst zijn.

Jouw huis is onze zorg

Wij zijn als makelaar in Amersfoort al meer dan 10 jaar actief een breed gebied van Midden Nederland. Zo zie je ons in Soest, maar ook in Laren, Bussum, Baarn, Driebergen, Zeist, Breukelen aan de Vecht en van Amersfoort-Vathorst tot Deventer. Om maar wat te noemen.

Dit gebied behelst nogal wat verschillen. Wij helpen jou graag de kluwen van je vragen en wensen te ontwarren. Zoek je de rust van een bosrijke omgeving? Misschien trekt een historische binnenstad meer? Of is wonen aan het water altijd een grote wens geweest? Is praktisch nu even meer aan de orde omdat je kinderen hebt en dus meer behoefte aan scholen en sportvoorzieningen in de buurt? Wij zijn bekend op en in al deze gebieden en staan jou met raad en daad terzijde.

“Fijne, betrokken makelaar die weet waar ze het over heeft. Goed telefonisch bereikbaar en komt haar afspraken na. Fijn om mee samen te werken.” – Klant over Helder in Huizen

 

Voordelen NVM makelaar Vathorst

Contact

Heb je vragen over wat we voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld een specifieke woning? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 033 – 2048 999 of mail naar info@helderinhuizen.nl. Wij doen net even een stapje extra en helpen jou dan ook graag in het aan- of verkopen van jouw woning.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers