helderinhuizen.nl

Makelaar in Amersfoort?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Makelaar Amersfoort

Makelaar in Amersfoort gezocht? Christa Borgers van Helder in Huizen is al 12 jaar woonachtig in Vathorst, en helpt je graag verder. Wij werken anders dan onze collega’s, maar gaan tot het uiterste om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Of dat nu de aan- of verkoop betreft. Heldere taal, no-nonsense en beloftes nakomen vormen ons uitgangspunt. Mogen we jou ook van dienst zijn?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

NVM makelaar

Jouw makelaar in Amersfoort is Christa Borgers van Helder in Huizen.
De vrouwelijke NVM makelaar van Helder in Huizen staat dan ook graag haar mannetje. Vanaf 1999 werkzaam in de makelaardij.

Christa, gedreven makelaar woonachtig in Amersfoort-Vathorst, heeft door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd. Deze schat boort zij graag en veelvuldig aan. HelderinHuizen.nl staat inmiddels bekend als eigenzinnige makelaardij met een geheel eigen manier van werken. Niet de gebaande paden worden gevolgd, dat doet iedereen al. Wij graven  – als daadwerkelijke schatgravers – helemaal in onze opdracht en komen er vervolgens met een krachtig plan weer mee naar boven. Daarbij komt het ondernemen – wat nou eenmaal in het bloed zit – volledig van pas. Jij als klant ervaart de voordelen van deze rijke combinatie: makelaars die alle kansen in de markt zien en deze grijpen als innovatieve ondernemers.

De vrouwelijke NVM makelaars van Helder in Huizen staan ook hun mannetje in de gehele omgeving.

 

NVM logo

‘Wij graven – als daadwerkelijke schatgravers – helemaal in onze opdracht en komen er vervolgens met een krachtig plan weer mee naar boven.’ – Helder in Huizen

Aankoopmakelaar

Wil je ons inschakelen als aankoopmakelaar, dan kun je kiezen uit twee soorten diensten:

  • Wij begeleiden je bij het hele proces, of
  • Wij worden pas door jou ingeschakeld als je het huis van jouw dromen gevonden hebt.

Hoe dan ook, wij staan jou graag bij als aankoopmakelaar. Ook als je enkel op zoek bent naar aankoopadvies helpen we je graag.

Verkoopmakelaar

Op weg naar jouw nieuwe droomhuis en wil je jouw huidige woning verkopen? Vaak gaat dit gepaard met heel veel geregel en soms is het een emotionele aangelegenheid waarbij je de hele verkoop het liefst aan een vertrouwenspersoon over laat. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop kijken komt, op een integere manier. Hierbij kan Helder in Huizen jou van dienst zijn.

Jouw huis is onze zorg

Wij helpen jou graag de kluwen van je vragen en wensen te ontwarren. Zoek je de rust van een bosrijke omgeving? Misschien trekt een historische binnenstad meer? Of is wonen aan het water altijd een grote wens geweest? Is praktisch nu even meer aan de orde omdat je kinderen hebt en dus meer behoefte aan scholen en sportvoorzieningen in de buurt? Wij zijn bekend op en in al deze gebieden en staan jou met raad en daad terzijde.

“Fijne, betrokken makelaar die weet waar ze het over heeft. Goed telefonisch bereikbaar en komt haar afspraken na. Fijn om mee samen te werken.” – Klant over Helder in Huizen

 

Voordelen NVM makelaar Vathorst

Contact

Heb je vragen over wat we voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld een specifieke woning? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 033 – 2048 999 of mail naar info@helderinhuizen.nl. Wij doen net even een stapje extra en helpen jou dan ook graag in het aan- of verkopen van jouw woning.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers