helderinhuizen.nl

Makelaardij in Soest?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Makelaar Soest

Waarom wonen in Soest? Waarom niet? Soest is een levendig dorp met ca, 45.000 inwoners en kent een gezellig centrum. Of eigenlijk zelfs twee. Soest en Soest-Zuid. Toch is het dorpse karakter behouden. Hier groeten mensen elkaar nog op straat en zeggen elkaar gedag. Wil jij een NVM makelaar in Soest inschakelen? Vraag dan naar Joyce van Helder in Huizen. Zij kent het dorp, de omgeving en bovenal de huizen als geen ander.

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Over Soest

Het wonen in Soest kenmerkt zich door de groene en ruime woonwijken. Grotendeels in de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 gebouwd. Oorspronkelijk kent het dorp een lintbebouwing. De Boerenstreek is ongeveer het nieuwste wijk.

De ligging van Soest is ideaal. Ca. 20 km van Utrecht. En grenzend aan Soest-Zuid ligt een natuurreservaat van ca. 500ha. Kenmerkend zijn de omvangrijke zandverstuivingen. De Soesterduinen; De Lange Duinen en de Korte Duinen.

Ook heeft Soest een eigen bus- en treinstation. Zo ligt het dorp niet alleen dichtbij Utrecht, Amsterdam en andere steden, maar bent u er ook nog eens snel. Kortom, een prachtig dorp waar rust en nabij liggend natuur gepaard gaan met vriendelijkheid en gezelligheid in een centrale locatie van Nederland.

makelaar soest header

“In Soest groeten mensen elkaar nog op straat en zeggen elkaar gedag” – Helder in Huizen

Aankoopmakelaar

Wil je ons jou graag laten begeleiden bij de aankoop van jouw droomhuis, dan kun je kiezen uit twee soorten diensten:

  • Wij begeleiden je bij het hele proces, of
  • Wij worden pas door jou ingeschakeld als je het huis van jouw dromen gevonden hebt.

Hoe dan ook, wij staan jou graag bij als aankoopmakelaar in Soest. Ook als je enkel op zoek bent naar aankoopadvies helpen we je graag. Voor een uurtarief van €125,00 (ex BTW) ontvang je van ons de beste tips en adviezen over het aankopen van jouw droomhuis.

Verkoopmakelaar

Ben je op weg naar jouw nieuwe droomhuis en wil je de huidige woning verkopen? Schakel ons dan in als jouw verkoopmakelaar. De verkoop van een woning gaat vaak gepaard met heel veel regelen en soms is het een emotionele aangelegenheid, waarbij je de hele verkoop het liefst aan een vertrouwenspersoon over laat. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop kijken komt, op een integere manier. Hierbij kan Helder in Huizen, NVM makelaar in Soest, jou van dienst zijn.

Voordelen van NVM Makelaar Soest

HelderinHuizen.nl is een NVM makelaar in Soest. De NVM (de Nederlandse Vereniging van Makelaars) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. Het inschakelen van HelderinHuizen.nl biedt je vele voordelen, want een NVM makelaar:

  • Is goed opgeleid en houdt zijn of haar kennis permanent op peil door bijscholing.
  • Zorgt ervoor dat jouw huis altijd het eerst en op de juiste manier op Funda wordt gepresenteerd.
  • Kent de markt en haar collega’s goed.
  • Is verplicht een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.
  • Adviseert over alle aspecten van aan- of verkoop.
  • Heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.
  • Taxeert en geeft een goed beargumenteerd oordeel.
  • Beschikt over een enorme NVM-database met informatie. Hierdoor kan hij of zij uitstekend advies geven en onderbouwen.

“Na contact gehad te hebben met verschillende makelaars, koos ik eigenlijk vanzelf voor Joyce. Zij is goed bereikbaar, neemt de tijd en is erg behulpzaam. Joyce onderscheid zich van de gemiddelde makelaar met een eigen, naar mijn mening, goedwerkende aanpak.” – Klant over Helder in Huizen

NVM logo

Contact

Heb je vragen over wat we voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld een specifieke woning? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 033 – 2048 999 of mail naar info@helderinhuizen.nl. Wij doen net even een stapje extra en helpen jou dan ook graag in het aan- of verkopen van jouw woning.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers