helderinhuizen.nl

Nieuwe Kansen voor kopers

Zaterdag 1 april is het weer NVM Open Huizen Dag! Tussen 11:00-15:00uur openen verkopers hun deuren voor potentiële kopers! Vrijblijvend en zonder afspraak. 

Een ideale dag om jouw droomwoning te vinden. Je kan meerdere woningen bezoeken die in jouw toplijst staan en zo de juiste keuze maken. 

In de huidige kopersmarkt is het aanbod weer iets groter én kan er weer serieus over de prijs onderhandeld worden! 

Na wat rumoerige jaren is er nu weer wat rust in de woningmarkt gekomen! Dat is goed nieuws voor kopers en met name starters! 

Waar kan je zonder afspraak kijken? 

Op Funda vind je de woningen van NVM-makelaars die meedoen aan de Open Huizen Dag. Zo kan je makkelijk zien welke woningen op 1 april tussen 11:00-15:00 hun deuren openen! 

Ga voorbereid op pad en stippel een route uit die ook langs alle voor jullie belangrijke punten gaan. Denk hierbij ook aan scholen, werk, speeltuinen en winkels. Zo krijg je een goed beeld van afstanden en de ligging van jullie droomhuis ten opzichte van de voor jullie belangrijke locaties! 

Op maandag hakken jullie de knoop door, wil je verder gaan met een woning die jullie het weekend niet meer uit jullie hoofd hebben gekregen? Dan is het nu tijd om stappen te ondernemen. Maak eventueel een afspraak voor een 2e bezichtiging!  Verstandig is het om jouw eigen aankoopmakelaar mee te vragen. Een aankoopmakelaar adviseert je over de huidige realistische marktwaarde en kan voor jou de onderhandeling over de prijs en de voorwaarden starten. 

Aankoopmakelaar nodig?

Wij van Helder in Huizen helpen jou graag bij het aankopen van je droomwoning.

1 april verliefd geworden op een woning? Neem dan direct contact met ons op via info@helderinhuizen.nl en wij helpen je graag! 

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers