helderinhuizen.nl

Compleet advies onder één dak

Willem Westerweel, Christa Borgers en Joyce van den Berghaage: voor een compleetadvies onder één dak.

SOEST Bij binnenkomst weet je direct waar je aan toe bent, namelijk: Joyce en Christa, de twee makelaars en Willem, de financieel adviseur van FinFit. Geen receptioniste, geen wachtkamer, maar wel een uitgestoken hand van de mensen waar het om gaat. ,,Welkom bij Helder in Huizen en FinFit, koffie?”

Peter Beijer

Het is prettig binnenkomen bij Joyce van den Berghaage, Christa Borgers en Willem Westerweel. Je voelt je thuis bij deze ondernemers. Thuis voelen is een passende emotie bij het kopen van een huis. Beide dames zijn NVM-makelaar/taxateur en hebben twintig jaar ervaring in het vak. Christa vertelt: ,,Inmiddels zijn wij vier jaar actief met Helder in Huizen in Midden-Nederland. We makelen in een brede regio tussen Soest en Amersfoort/ Vathorst.” ,,Een geweldige regio”, vult Joyce aan. ,,Wij kennen en herkennen de huizenmarkt.”

KORTE LIJNEN De manier van werken is volgens Joyce en Christa anders dan anderen. Joyce: ,,Vooropgesteld dat wij perfect samenwerken met de collega’s uit de regio. Wij hebben eveneens nauw en intensief contact met notarissen en bankiers. Korte lijnen door een persoonlijk contact zorgen voor een efficiënte en effectieve dienstverlening. Dat merken onze klanten en dat waarderen zij. Noem het een benadering met vrouwelijke intuïtie.”

AANDACHT Christa: ,,Het is de kracht van de frisse blik. Naast een grote mate van persoonlijke aandacht voor onze klanten gaan wij voor een professionele aanpak. Wij willen het huis dat wij verkopen volledig leren kennen en dat vertalen wij naar emotie. Een huis is geen halfje bruin, maar een deel van je leven. Een aankoop of verkoop die je maar een paar keer in je leven doet. Dat vereist aandacht. Wij maken professionele 3D-plattegronden, hoogtefoto’s, video’s en soms vliegt er een drone door je huis.” Joyce: ,,Hier voorafgaand heeft een uitgebreide en professionele styling plaatsgevonden, die wij eveneens in onze dienstverlening aanbieden. Een pakkende en beeldende tekst in een fraai gedrukte brochure maken de presentatie compleet. Een verrassende en succesvolle verkoop met dankbare klanten en mooie reviews zijn het gevolg.”

Naast verkoop heeft dit makelaarskantoor ook aankoop en taxaties in zijn dienstverlening.

FINFIT Willem Westerweel luistert met interesse naar zijn kantoorgenoten. Hij startte in 2004 FinFit Financieel Advies, specialist in hypotheken en verzekeringen. ,,Mijn doelstelling is om mensen te helpen aan een financieel gezonde toekomst: te ontzorgen. Daarbij speel ik altijd in op iemands persoonlijke situatie, waarin de klant zich herkent en om die reden het juiste besluit kan nemen.”

Willem is econoom en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hij heeft toegang tot alle mogelijke geldverstrekkers. ,,Hierdoor kunnen wij onze klanten de laagste hypotheekrente aanbieden. Daardoor hoef je niet zelf meer bij alle banken te shoppen. In de meeste gevallen vraagt de klant ons het gehele traject uit te voeren, maar dat hoeft niet. Als de klant graag zelf aan het stuur wil staan en de mogelijkheid heeft zaken zelf te doen, hebben wij een ondersteunende en adviserende rol. Met als gevolg een bijzonder laag tarief, waardoor er weinig of soms geen eigen geld nodig is voor een hypotheek.”

Als informaticadeskundige heeft Willem veel knowhow op het gebied van automatisering, waardoor er bij FinFit met de grootste efficiëntie wordt gewerkt. Omdat er geen sprake is van afdracht aan een franchise onderneming kan er voor het laagste tarief worden gewerkt.

Kerkstraat 84A, www.helderinhuizen.nl, www.finfit.nl

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers