helderinhuizen.nl

Huis laten taxeren?

Helder in Huizen verzorgt voor jou de taxatierapport.
Neem contact op

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Huis taxeren

Wil je je huis verkopen of heb je een huis op het oog waarop je een bod wilt uitbrengen? Laat het huis taxeren en zorg ervoor dat je financiële zekerheid hebt bij de hypotheek. Na een vakkundige waardebepaling stellen onze ervaren makelaars een taxatierapport op dat jou helpt bij de verstrekking van de hypotheek. Lees op deze pagina hoe wij je kunnen helpen bij de woningtaxatie.

Waarom je huis taxeren?

Bij de aankoop van een huis wordt in de meeste gevallen een hypotheek afgesloten. Om zekerheid te krijgen heeft de bank een taxatierapport van het huis nodig. Ligt de te verstrekken hypotheeksom namelijk hoger dan de executiewaarde van het huis, dan loopt de bank risico. Als wij het huis taxeren, dan doen wij dit op basis van jarenlange ervaring in de woningmarkt, technische kennis en een hoge mate van nauwkeurigheid.

Door onze professionele aanpak komen we tot een nauwgezette taxatiebeoordeling waarmee jij de volgende stappen in het aankoop- of verkoopproces van het huis zet. Dat kan een van de volgende stappen zijn:

  • • Het sluiten van een eerste hypotheek na aankoop van het huis
  • • Het verhogen of sluiten van een tweede hypotheek
  • • Het bepalen van de waarde in verband met een verkoop- of aankoopbeslissing

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Vakkundig en gecertificeerd

Dat jij met het inschakelen van Helder in Huizen een stap in de goede richting zet, kunnen we als NVM-makelaar bewijzen. Daarnaast zijn we gecertificeerd met het VastgoedCert en zijn we aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). De NWWI is een onafhankelijk taxatie-instituut met een landelijk keurmerk voor taxateurs. Wij als taxatiebureau dragen dit keurmerk met trots en willen daarom voldoen aan de strenge richtlijnen die daarvoor gelden: objectieve en betrouwbare taxaties en transparantie over de woningwaarde.

We hechten grote waarde aan een zorgvuldige afhandeling van jouw taxatie en daarom vinden we de transparantie en nauwkeurigheid die door de NWWI verwacht wordt essentieel. Als taxateurs wordt van ons geacht de taxatie goed te onderbouwen om de kwaliteit ervan te waarborgen en om aan jou te laten zien hoe de taxatiewaarde tot stand is gekomen. Zo ben jij bij het taxeren van het huis beschermd tegen risico’s op onjuiste waardebepalingen.

Je huis laten taxeren door Helder in Huizen

Wil je er zeker van zijn dat jouw huidige of toekomstige huis op waarde wordt geschat en een correcte taxatie ondergaat? Schakel dan de experts van Helder in Huizen in. Wij staan klaar om jouw huis te taxeren en je meer informatie te geven over de waarde en staat van het pand. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je uitvoerig informeren.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.

Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers