helderinhuizen.nl

Een duurzaam interieur, heb je daar weleens goed over nagedacht?

Ben jij een shopper en verander je graag vaak jouw interieur?
En denk je heel goed na over jouw inrichting en probeer je zoveel mogelijk ‘oude’ familieschatten in je interieur te verwerken. Ben je een echte treassure-zoeker bij kringlopen? Of ben je juist iemand die met eigen spullen elke keer veranderd.

Je interieur is een weerspiegeling van jouw eigen persoonlijkheid. Ben je een kleurrijk persoon en vind je het fijn om dat ook in je huis te zijn of vind je het dan juist fijn om hele rustige kleurtonen te gebruiken. Kleur in welke vorm dan ook, fel, pastel, hard, zacht, blauw, groen, rood en roze. Het brengt warmte en sfeer maar kan ook een statement maken.

Maar ook gebruik van verschillende materialen, vormen. Kwaliteit en duurzaamheid kunnen ook een belangrijke rol spelen.
Zo kan je bijvoorbeeld organische vormen erg goed combineren met strakke en harde materialen meubels. Denk bijvoorbeeld aan stoffen stoelen met een ronde vorm bij een strakke houten eettafel.

Wij worden vooral erg blij van het hergebruiken van ‘oude’ meubels en materialen. Bijvoorbeeld een meubelstuk wat al járen in de familie is, in de woonkamer als eye-catcher plaatsen. Of een kleurtje te geven waardoor het een echte knaller is in jouw eigen woonkamer. Maar ook bij de kringloop vind je vele spulletjes die nog graag een ronde mee willen. Lekker duurzaam en je creëert je eigen stijl en je bent gelijk aan het up-cyclen 😉

Breng ook groen aan in je woning, kamerplanten maar ook in de keuken, slaapkamer en badkamer kan je planten sfeervol neerzetten. Wist je dat planten ook een zuiverende werking hebben?!

Mocht je vragen hebben of tips en advies willen? Neem ook hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Als vrouwelijke makelaars kijken we dagelijks mee met onze opdrachtgevers en bijpassende interieurs.

 

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers