helderinhuizen.nl

 

Je huis verkocht in 6 stappen:

Het verkopen van je t(huis) is vaak een grote intensieve beslissing.

Ons ervaren team bestaat uit vrouwen  en begeleidt en adviseert  je hierin graag.

Bekijk hieronder onze stappenplan en hoe wij je huis verkopen!

  1. Vraagprijs ; waarde indicatie en verkoopkans berekening van je woning maken we nadat we eerst een uitgebreide intake gesprek en kennismaking bij je thuis hebben gehad. Daarna adviseren wij je in de vraagprijs en de verkoopstrategie.
  1. Publicatieplan; je krijgt van ons persoonlijk interieuradvies en fotografie. We maken uitgebreide brochures en plaatsen je woning op diverse social media kanalen, Funda, onze website en natuurlijk benaderen we ons uitgebreide zoekersbestand. Ook plaatsen we een bord in de tuin of aan het raam.
  1. Bezichtigingen; we zijn vroegtijdig aanwezig om alles e inspecteren voor de bezichtiging en zorgen dat de woning de beste uitstraling geeft aan potentiële kopers. Tijdens de bezichtiging nemen we ruimschoots de tijd om de kijker uitgebreid te informeren over de woning EN de omgeving. 
  1. Onderhandelingen en overeenkomst; Natuurlijk verzorgen we de onderhandeling. Uiteraard in overleg met jou en adviseren wij je hierbij om de juiste en beste keuze te maken. Vervolgens maken we de koopovereenkomst op en zorgen we voor uitleg en de ondertekening hiervan. 
  1. Overdracht en Notaris;  Na de ondertekening van de koopovereenkomst zorgen we dat alle benodigde documenten naar de notaris gaan. We bewaken de termijnen en verzorgen de inspectie voorafgaand aan de overdracht en afwikkeling bij de notaris
  1. After sales; Zijn er achteraf nog vragen of opmerkingen? Jullie kunnen altijd bij ons terecht. Eens een klant altijd een klant 😉

Word jij ook een van onze blije verkopers?

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers