helderinhuizen.nl

Courtage van Helder in Huizen?

Een Helder tarief.
Neem contact op

Jaren werkzaam in de makelaardij

Klantwaardering score

Aan- en verkochte woningen

Courtage

Heb je besloten van onze deskundigheid gebruik te maken voor de aan- of verkoop van jouw woning? Dan wil je uiteraard weten wat voor kosten daaraan verbonden zijn. Voor de courtage hanteren we een helder en marktconform tarief. Lees hier wat je daarvoor terugkrijgt. En schroom niet een afspraak met ons te maken, zodat we de courtage verder kunnen toelichten.

Betaling pas bij overdracht

Iedere opdracht die we als NVM-makelaar aannemen is maatwerk. Iedere situatie is anders en dat zien we terug in zowel de aankoop als verkoop van een woning. Om die reden is de courtage berekend op basis van maatwerk. Wat we sowieso in elke opdracht terug laten komen, is dat we geen opstartkosten vragen. We willen eerst aan je bewijzen wat we beloven te doen. De betaling van de courtage gebeurt pas na de overdracht van het huis.

 

We zijn een van de beste makelaars en dat maken we keer op keer waar in onze beloften. We weten jouw woning zo efficiënt mogelijk op de huizenmarkt te zetten en hoe we daar vervolgens de beste voordelen voor jou uit halen. Ook bij de aankoop van een woning halen we het onderste uit de kan. We zijn zeker van onze zaken en zijn daarom niet terughoudend in het doen van deze beloften.

Waarom Helder in Huizen?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Bij de courtage inbegrepen

Wanneer je kosten voor courtage aan ons betaalt, ná het benutten van onze diensten, betaal je voor een volledig pakket. Onze begeleiding bij de aankoop of verkoop van je woning in Amersfoort is daar onderdeel van en bestaat onder andere uit transparante communicatie over het proces en deskundige onderhandelingen met betrokken partijen.

Wil je je woning in de verkoop doen, dan zetten we alles in werking om dit tot een succes te maken. Dat bestaat niet alleen uit het papierwerk en onderhandelingsproces dat voortkomt uit het contact met een geïnteresseerde kandidaat. Op alles dat aan de verkoop voorafgaat, hebben wij invloed en daarvoor maken we gebruik van ons gevoel voor stijl en precisie:

  • • Professionele fotosessies in het huis
  • • Heldere verkoopteksten
  • • Accurate meetrapportage incl. plattegrond
  • • Groot bereik op social media en Funda
  • • Uitgebreid en persoonlijk netwerk

Courtage bij Helder in Huizen

Is je interesse gewekt en wil je gebruikmaken van onze hulp bij de aan- of verkoop van je huis? Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. We snappen dat je wilt weten wat de hoogte van de courtage zal zijn, nog voordat je met ons in zee gaat. Ook in dat geval kun je een afspraak met ons maken. We leggen je graag uitgebreid uit welke kosten waarvoor bedoeld zijn en welke regelingen we op ons kantoor hanteren. Vanuit een heldere uitleg kan jij vervolgens je keuze maken.

Wij zijn pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn allesbehalve volgers. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.

Christa Borgers

Eigenaresse & NVM makelaar, Helder in Huizen

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:

Compare Listings

TitelPrijsStatusTypeGebiedDoelSlaapkamersBadkamers