helderinhuizen.nl

Courtage van Helder in Huizen?

Een Helder tarief.
Neem contact op

Courtage

De courtage is de vergoeding die wij vragen voor de begeleiding bij de aan– of verkoop van jouw woning. Wij werken met een courtage van 1 tot 1,5% met een minimum van €3000,-.  Deze courtage verdienen we echter graag voor je terug. Hoe? Dat leggen we je graag uit.

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Géén opstartkosten

We zijn waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar dubbel en dwars waard. We rekenen daarom geen opstartkosten, omdat we vinden dat we onszelf eerst moeten bewijzen. Onze beloftes komen we na. En daarom betaal je ons pas bij de overdracht van een woning, via de notaris. Onze courtage is 1-1.5% met een minimum van € 3000,-, eenvoudig en helder.

courtage

Wat krijg je daarvoor aan extra’s?

Dit is inclusief alles wat nodig is om op de beste manier jouw woning te verkopen. Bijvoorbeeld uitgebreide en professionele foto-reportage, teksten, special voor jouw woning gedrukte glossy verkoopbrochures, meetrapportages incl plattegronden, verspreiding via de belangrijkste kanalen zoals bovenaan op Funda, Facebook, Instagram, Twitter etc. En niet onbelangrijk; ons inmiddels zeer uitgebreide, eigen netwerk.

Onze aankoop Courtage

Voor een gerichte aankoopopdracht geldt een tarief van €2250,- incl BTW. Een gerichte aankoopopdracht houdt in dat je reeds een woning op het oog hebt waarbij wij je verder van A tot Z kunnen begeleiden. We nemen je de onderzoeksplicht uit handen en behoeden je voor risico’s, voeren professionele onderhandelingen en zorgen voor jouw belangenbehartiging in de koopakte. Deze kosten verdienen we graag dubbel en dwars voor je terug. Beloofd.

Iedere opdracht die we aannemen is maatwerk. Voor zowel verkoop van een woning als aankoop van een woning. Daardoor is ook de courtage maatwerk.

Als een van de beste makelaars maken wij onze beloftes waar. De ervaring heeft geleerd dat wij jouw woning zo efficiënt mogelijk in de markt kunnen zetten, waardoor het jou toch het meeste oplevert. Mogen we ook bij jou onze belofte waarmaken?

Wij zijn een vrouwelijk makelaars kantoor met een vleugje nuchtere noordelijke mentaliteit. Niet dromen, maar doen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op een laat ons je informeren.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers