helderinhuizen.nl

Aankoopmakelaar in Amersfoort?

Helder in Huizen helpt jou verder.
Neem contact op

Aankoopmakelaar Amersfoort en omgeving

Aankoopmakelaar in Amersfoort gezocht? Christa Borgers van Helder in Huizen is al 12 jaar woonachtig in Vathorst, en helpt je graag verder. Wij werken anders dan onze collega’s, maar gaan tot het uiterste om jou zo goed mogelijk te begeleiden bij de aankoop van jouw droomhuis. Heldere taal, no-nonsense en beloftes nakomen vormen ons uitgangspunt. Mogen we jou ook van dienst zijn?

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

Helder in Huizen als aankoopmakelaar

Wil je ons inschakelen als aankoopmakelaar, dan kun je kiezen uit twee soorten diensten:

  • • Wij begeleiden je bij het hele proces, of
  • • Wij worden pas door jou ingeschakeld als je het huis van jouw dromen gevonden hebt.

 

Hoe dan ook, wij staan jou graag bij als aankoopmakelaar in Amersfoort. Ook als je enkel op zoek bent naar aankoopadvies helpen we je graag. Voor een uurtarief van €125,00 (ex BTW) ontvang je van ons de beste tips en adviezen over het aankopen van jouw droomhuis.

NVM logo

‘Wij graven – als daadwerkelijke schatgravers – helemaal in onze opdracht en komen er vervolgens met een krachtig plan weer mee naar boven.’ – Helder in Huizen.nl

Voordelen NVM makelaar Vathorst

“Fijne, betrokken makelaar die weet waar ze het over heeft. Goed telefonisch bereikbaar en komt haar afspraken na. Fijn om mee samen te werken.” – Klant over Helder in Huizen

Jouw huis is onze zorg

Wij zijn als aankoopmakelaar al meer dan 10 jaar actief een breed gebied van Midden Nederland. Zo zie je ons in Amersfoort, Vathorst, Hooglanderveen, Hoogland, Hoevelaken, Leusden, Baarn en omgeving. Om maar wat te noemen.

Dit gebied behelst nogal wat verschillen. Wij helpen jou graag de kluwen van je vragen en wensen te ontwarren. Zoek je de rust van een bosrijke omgeving? Misschien trekt een historische binnenstad meer? Of is wonen aan het water altijd een grote wens geweest? Is praktisch nu even meer aan de orde omdat je kinderen hebt en dus meer behoefte aan scholen en sportvoorzieningen in de buurt? Wij zijn bekend op en in al deze gebieden en staan jou met raad en daad terzijde.

Contact

Heb je vragen over wat we voor jou kunnen betekenen of wil je meer informatie over bijvoorbeeld een specifieke woning? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 033 – 2048 999 of mail naar info@helderinhuizen.nl. Wij doen net even een stapje extra en helpen jou dan ook graag in het aanrkopen van jouw woning.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers