info@helderinhuizen.nl | Kantoor Groningen: 050-7200088 | Kantoor Amersfoort: 033-2048999

Direct zoeken in alle woningen

AmersfoortGroningen

Makelaar in Groningen

Dé makelaar van Groningen en omgeving. Twee dames die van wanten weten.

Makelaar in Amersfoort

Maar ook in Midden-Nederland staan deze dames hun mannetje.

Contact met Christa

Liever direct persoonlijk contact?
Mail of bel direct met Christa:
06-46402887

Onze uitgelichte woningen

SCHELTEMAHEERD 56 GRONINGEN

Adres en stad Ideale gezins- of starterswoning met vrij uitzicht aan de Scheltemaheerd 56 te Groningen! Ruim opgezette…

NIEK ENGELSCHMANSTRAAT 33 GRONINGEN

 325.000k.k. Niek Engelschmanstraat 33 Groningen Fijne, lichte en ruime tussenwoning te koop aan de Niek Engelschmanstraat 33 in Groningen. Dichtbij…
3
1

FRAMAHEERD 91 GRONINGEN

 200.000k.k. Framaheerd 91 Groningen Een ontzettend leuke en bijzonder speelse woning op een leuk hoekje aan de FRAMAHEERD 91…
2
1
125 m2

LAVENDELWEG 41 GRONINGEN

 385.000k.k. Lavendelweg 41 Groningen Bijna splinternieuwe woning uit 2015 aan de Lavendelweg 41 te Groningen. Deze uitgebouwde en brede…
4
1
167 m2

VINDICATSTRAAT 23A GRONINGEN

 325.000k.k. Vindicatstraat 23a Groningen Houd je van de oude jaren ‘30 stijl, maar niet van klussen? Gelegen op ca.…
3
1

LAAKBOULEVARD 238 AMERSFOORT

 245.000k.k. Laakboulevard 238 Keurig instapklaar appartement op de 3e verdieping met geweldig uitzicht, balkon EN eigen parkeerplaats aan…
1
1

Jouw makelaar in Groningen & Amersfoort

Wij zijn niet alleen makelaars die hun vak goed uitoefenen. De oorspronkelijkheid van onze geest maakt dat we ook creatieve ondernemers zijn, met gevoel voor originaliteit. Betrokken, nieuwsgierige ondernemers met een open blik, altijd op zoek naar de ultieme uitdaging. Nieuwe mogelijkheden opsporen, met antennes voor kansen. Pioniers met een heldere missie in een wazige markt. Wij zijn alles behalve volgers.

Vanuit de klant gezien zijn er vaak beren op de weg; logisch. Onze specialiteit is deze beren zo te temmen dat het knuffelberen worden. Ziet de klant door de bomen het bos niet meer? Wij knippen, kappen en maaien net zo lang tot er een lief sprookjesbos overblijft waar je voor altijd wilt blijven.

SNELLE & DIRECTE COMMUNICATIE

VROUWELIJK INLEVINGSVERMOGEN

MEEDENKEN OP ELK VLAK

vrouwelijke makelaar

‘We luisteren, focussen, brainstormen, creëren en vervolgens passen we ons idee toe’ – HelderinHuizen.nl

Knuffelberen & Sprookjesbossen

Knuffelberen en sprookjesbossen zijn onze passie. Onze specialiteit. Want dit is ons dagelijks werk en hier zijn wij voor opgeleid. Ons vuur wakkert aan als wij uw probleem aanhoren. Wij verheugen ons er op om dit probleem om te buigen naar een uitdaging. Of beter gezegd: een puntje van zorg.

Wat wij voor u doen is:
– Bewaken
– Behoeden
– Beschermen

Onze handen beginnen te jeuken, het brein draait op volle toeren. De intuïtie staat op scherp. Waar de kudde naar rechts gaat, beginnen wij met links want daar valt wat te winnen. Tegen de stroom in denken bevalt ons goed en heeft de afgelopen jaren geresulteerd in steeds meer onderscheidend vermogen. Wat voor anderen chaos is, daar zien wij een patroon. We luisteren, focussen, brainstormen, creëren en vervolgens passen we ons idee toe.

Het mooiste, het uiterste, het beste

Samen hebben wij een groot vat aan interesses waar wij onuitputtelijk ideeën en ingevingen uit vangen. Kunst, literatuur, netwerken, talen, beelden, schrijven, marketing, mensen, cultuur, huizen, tekst, bouwkunst, architectuur, geschiedenis, reizen, muziek. Met een vleug idealisme. En humor. Al deze bronnen kunnen wij aanspreken om origineel uit te pakken. Wij zullen niet eerder rusten. Dat zit eenmaal in ons bloed. Wij stappen voor u uit het geconditioneerde en verwachte patroon. Niets is gek, hoogstens verwarrend. De vorm komt met bloed, zweet en tranen, of zomaar vanzelf. Soms iets er tussenin, maar altijd met volle overgave. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste. Wilt u dat wij ons geheim onthullen? U weet ons dan vast te vinden…

vrouwelijke makelaar groningen en amersfoort

‘Wij streven naar het mooiste, het uiterste, het beste.’ – HelderinHuizen.nl

Het mooiste, het uiterste, het beste

Samen hebben wij een groot vat aan interesses waar wij onuitputtelijk ideeën en ingevingen uit vangen. Kunst, literatuur, netwerken, talen, beelden, schrijven, marketing, mensen, cultuur, huizen, tekst, bouwkunst, architectuur, geschiedenis, reizen, muziek. Met een vleug idealisme. En humor. Al deze bronnen kunnen wij aanspreken om origineel uit te pakken. Wij zullen niet eerder rusten. Dat zit eenmaal in ons bloed. Wij stappen voor u uit het geconditioneerde en verwachte patroon. Niets is gek, hoogstens verwarrend. De vorm komt met bloed, zweet en tranen, of zomaar vanzelf. Soms iets er tussenin, maar altijd met volle overgave. Streven naar het mooiste, het uiterste, het beste. Wilt u dat wij ons geheim onthullen? U weet ons dan vast te vinden…

Vrouwelijke makelaar Christa

Waarom de vrouwelijke makelaars van Helder in Huizen?

Wij luisteren, vragen en schrijven. Op een blanco vel papier. Om een beeld te kunnen vormen. Dit beeld wordt de bron van ons gezamenlijke plan. Door ons op maat gemaakt. Hier en daar wat schaven en schrappen, maar volledig gericht op uw doel. Een plan waarmee we een begin maken met de verkoop van uw huis. Of van het huis dat u wilt kopen.

De finishing touch van de vrouwelijke makelaar

‘Hoe kan het dat de meeste huizen bij jullie zo snel verkocht zijn?’ Een veelgestelde vraag. Aandacht, zorgvuldigheid, en liefde voor huizen zijn de grootste ingrediënten. En de finishing touch van een vrouwelijke makelaar natuurlijk. Misschien wel het belangrijkste detail.

Er zijn verschillende manieren om een huis in de verkoop te zetten. Onze focus ligt vooral op de eerste indruk. De presentatie moet niet goed zijn, nee, deze moet uitstekend zijn. De allereerste indruk begint nog bij Funda: daar kijkt bijna 90 % van de zoekers het eerst. Daar gaat heel wat werk aan vooraf. De perfecte allereerste indruk kan je maar 1 x geven. Na vele jaren weten wij wat kijkers –dus potentiële kopers- belangrijk vinden, waar ze niet doorheen kunnen kijken en welke mogelijkheden we kunnen tonen. Natuurlijk moeten de foto’s, de video’s en filmpjes perfect zijn. Hiervoor hebben we dan ook vakfotografen.

Wij zijn een makelaardij in Groningen, Amersfoort, Vathorst en Soest. Onze vestigingen vindt u in Groningen (Noord-Nederland) en Soest (Midden-Nederland). Of u nu een huis wilt kopen of verkopen, bij ons bent u aan het juiste adres. Als aankoop- en verkoopmakelaar helpen wij u zowel bij het kopen van uw droomhuis als het verkopen van uw huidige woning.

 

 

Het perfectionisme van de vrouwelijke makelaar

De teksten bij onze huizen zijn anders dan de onpersoonlijke zakelijke opsommingen van de kenmerken van een te koop stand huis op Funda. We leven ons in in het huis en vertalen dit naar emotie. Naar gevoel. Verder laten we de huizen in meten volgens de NEN2580 norm en naar aanleiding hiervan word teen 2D en 3D plattegrond gemaakt. Soms worden en 360 graden foto’s gemaakt en soms een hoogte foto of een matterport film. Ook besteden we veel aandacht aan een eigenwijze op maat gemaakt en special gedrukte glossy brochure van elke woning. Elke kijker krijgt zo’n brochure mee, zodat deze nog even kan nagenieten en direct meer informatie tot zich neemt. Perfectionistisch? Klopt. Zit trouwens bij de courtage in.

Ook in deze huidige snelle verkopersmarkt zijn wij nog steeds van mening dat de eerste indruk en al deze perfectie onmetelijk belangrijk is. Dat is onze waardering richting zowel jou als onze opdrachtgever, als richting de potentiële kijker. Bij ons staat kwaliteit bovenaan.

Wilt u graag een woning kopen in Vathorst, Soest, Amersfoort of wellicht in Groningen? Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte woning.

 

 

Wat vinden mensen van ons als makelaar?

Anne

“Heel fijn om met een vrouwelijke makelaar in zee te gaan. Bovendien hebben ze uitstekende kennis van zaken.”

Mark

Recent hebben wij onze woning verkocht met hulp van Helder in Huizen. De korte lijntjes, geen 9 tot 17 uur mentaliteit, en persoonlijke benadering hebben wij als zeer prettig ervaren. Een aanrader!​”

Wolter

Wij hebben recentelijk ons huis door Christa en Ingrid laten verkopen. We kozen voor hun, omdat zij tijd voor ons namen toen wij het huis dat we wilden kopen kwamen bezichtigen. De communicatie was geweldig. Een absolute aanrader.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers